Tips

Knutselen

Rekenvliegers

Rekenvliegers om de tafeltjes te leren. Fun om te maken en tijdens het tekenen, kleuren en knippen & plakken worden ook al druk tafeltjes geoefend. Lekker eenvoudig en het is een mooie combinatie van creativiteit en rekenen.

Lees meer ➝
Inrichting - Aankleding

Raamversiering

Tip voor raamversiering. Lege verfblikken en kleurrijke doorzichtige thule. Wij vinden het briljant bedacht. En jullie ?

Lees meer ➝
Knutselen

Monumenten in lego

Leren over de wereld en zijn iconische monumenten. Met Lego. Naast de Windmolens uit Nederland ook bijvoorbeeld de Eiffeltoren, de Big Ben, de Piramide van Gizeh, het Vrijheidsbeeld, de Scheve Toren van Pisa, de Taj Mahal, het Colosseum of de Chinese Muur. In totaal wel 24 monumenten. We zagen het op: 123homeschool4me. Het is dus de bedoeling dat de kinderen zelf op basis van de afbeelding het monument nabouwen. Het is niet een stap-voor-stap lego-instructie. Ze mogen er rustig wat

Lees meer ➝
Just for Fun

Marble Mania

Marble Mania…voor thuis! Een pizzadoos zou al de basis kunnen vormen (zeg niet dat daar niet aan te komen is ) Klein beginnen met bijvoorbeeld een schoenendoos kan ook en naarmate je in de hogere groepen komt kan het dus ook wat groter worden.

Lees meer ➝